neděle 7. srpna 2011

Kamera VIO POV.HD

VIO POV.HD. Profesionální kamera do extrémních podmínek nabízí nejvyšší Full HD 1080p rozlišení a nejkvalitnější obraz. Nový širokoúhlý objektiv poskytuje nejširší úhel záběru ve Full HD ze všech kamer na trhu. POV.HD zachytí také kvalitní zvuk pomocí nového všesměrového mikrofonu.

VIO POV.HD
VIO POV.HD
Největší Full HD CMOS čip (tzn malý šum za horšího světla, velikost čipu 1/2.7”), super širokoúhlý objektiv – 142° v režimu full HD 1080p a v režimu 720p zvládá 60fps- plynulé zpomalené záběry.

S podsvíceným LCD displejem lze okamžitě zkontrolovat video a namířit kameru pro nejlepší záběry.. Ideální volba pro sporty a mobilní požití – díky oddělené konstrukci kamerové hlavy a záznamové jednotky nabízí VIO POV.HD na rozdíl od ostatních kamer stabilní záběry s maximálním utlumením otřesů.

Všechny komponenty (hlava kamery, rekordér s LCD a dálkové ovládání) jsou vodotěsné a odolné proti otřesům a prachu pro použití v extrémních podmínkách. Provozní teploty -20°/+60°C. Konstrukce vycházející s VIO POV.1.5, ověřená v nejtvrdších podmínkách Modulární systém úchytů pro stabilní uchycení kamery na přilbu, helmu, brýle, hlavu, řídítka, nádrž motocyklu apod.

Provoz na AA baterie - dostupnost zdroje energie i v odlehlých místech bez elektrické sítě. Typická výdrž jednoho setu nabíjecích NiMH baterií je 2.5 hod ve Full HD. Při použití Energizer© Lithium jsou časy dvojnásobné. VIO POV.HD je tak jedinou HD kamerou s výdrží přes 4 hodiny.

S volitelným příslušenstvím onboard napájení VIO POV.1 (12V) provoz ze zdroje 12/24V. Ovládání tlačítky na nahrávací jednotce nebo pomocí dálkového ovládání až do vzdálenosti cca 5 m.

VIO je světovým lídrem v oboru a představila první „nositelnou“ kameru pro záznam videa z vlastní perspektivy této kvality. Kamery VIO používají rovněž hlavní filmové produkční společnosti a televize.

Odkaz ZDE: VIO POV.HD



Žádné komentáře:

Okomentovat